Opdræt

Tankerne bag vores opdræt er at avle – gode sunde hunde med et godt temperament. Hvalpene skal ligne en rigtig labrador – de skal være fuld af energi til en hel dags jagt, også lige et andetræk 🙂 og når de skal være hjemme, skal de være en dejlige rolige familie hunde.

Vi gør os store overvejelser inden vi vælger en hanhund til vores tæver, og kravene er store. 🙂 men kun det bedste er godt nok.

Vi har nu 5. kuld i støbeskeen (2017) – og vi syntes at det er blevet nogle dejlige hunde alle sammen, både med hensyn til udseende og temperament. De er kommet til gode hjem som gerne vil investere den tid og de kræfter der skal til for at aktivere hundene og sikre at de fungerer socialt og aktivt. Vi er også så heldige at vi løbende bliver ajourført med hundenes bedrifter, markprøve resultater, sportræning, jagt m.v.og det er vi super taknemmelige for – vi håber at dette vil fortsætte mange år og hunde generationer frem.

Jeg kan nævne at hvalpe fra tidligere kuld, har deltaget i følgende bedrifter.

Som 3 årig elite vinder i Rally lydighed
Rednings-hund i det danske beredskab
Aktiv og certificeret til deltagelse i eftersøgning for missing people
Aktive markprøvedeltagere både på C og B prøver samt WT
Flere aktive jagthunde
Flere aktive i træning via retrieverklubben/jagtforeninger
Agility deltagere

Reservation til dette nye forventede kuld er igang – så vil du høre mere, eller bare tale muligheder så ring gerne. 

Vi glæder os til når hvalpekassen bliver fuld næste gang, denne gang med Pfeiffer som første gangs mor.
Pfeiffer er en dejlig stabil tæve, hun tager alle nye ting med ophøjet ro – og går hvis omgivelserne (børn) bliver for vilde. Pfeiffer er en super god jagthund, og arbejder hurtigt og effektivt på jagt og grundet hendes ro var hun med på jagt allerede som 1 årig.  – Pfeiffer har til bestået Åbenklasse B (har deltaget på A-prøve men var lige lidt for meget jagt hund 🙂 ) samt off. WT i åbenklasse med 99/100p, kvalifikations-prøven er også bestået. Pfeiffer er vokset op i et hjem uden små børn, men syntes det er ok når vores barnebarn Sidsel (13) vil træne med hende i lydighedsøvelser. Sebastian på 5 er kun hyggelig når/hvis han lige taber et eller andet spiseligt.

Som far til næste kuld har vi valgt Brown Hunts Kaiser “Kaiser”
Dette bliver Kaisers 2. kuld – vi har lille Maz efter Kaiser og Pfeiffers mor Kira – hun er en parrat, glad og lærenem størrelse – og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med hende i fremtiden.
Kaiser bor hos os og er Tony’s dejlige jagt hund. Kaiser er en super glad hund, elsker når der sker noget og følger børnebørnene uanset hvor de går. Kaiser er den mest kærlige og til tider lidt påtrængende kærlige hund vi har haft. Hygge Hygge Hygge – når det grønnetøj ikke er fremme.
Kaiser har ikke deltaget på så mange markprøver da Tony er mest til jagt.
Bestået er dog B-begynderklasse og WT er klaret på off. prøve.
Jeg har lidt for sjov gået blodspor med Kaiser, hvilket han viser stort talent for.
Flere at hans søskende er både Dansk,Norsk og Svensk sporchampion og en enkelt er optaget i jægernes schweisshunde register.

-Vil du høre mere om, disse hvalpe er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi er så glade da vi har flere som også har købt deres hund nr 2 hos os, noget vi betragter som et skulderklap for vores avlstanker.