22.09.2015 Endnu en dejlig dag

Tak til alle jer søde hvalpe købere fordi I er så søde til at besøge jeres hvalpe, det glæder Kennel Mutter og Fatter. Det betyder nemlig at I gerne vil jeres kære nye familie medlem.

Husk at træne kysselyde fra nu af …. det er den lyd og den følelse I skal videre give til jeres ny lille vovse – denne lidt smaske lyd giver tryghed for hvalpen, det er sådan mor Kira gør dem rolig og trygge – og det er den lyd vi stadig bruger til både små og stor. De ælsker at få kysser – så hold jer ikke tilbage.

Vi har også lært noget nyt – vi var så heldige at blive forkælet med en stor pose Karl Johan svampe, og nøj hvor smager de dejligt. Svend du har ret – tror de er endnu bedre med fløde 🙂 og vinen til 😉 – men det gør vi den dag hvor vi også nyder den søde “Merci” som et par søde unge damer forkælede os med. Tusind tak det var alt for meget.

Vi har i den for gangne tid leget lidt med forskellige ting – trådkurve, pressinger, krikænder, dyrlægebesøg, den store mark med de “vilde fugle”, samt prøvet at gå i snor…. og kaninen og gråænder og fasaner ligger pt til optøning.

De små vovser er bare så dygtige – modige og glade, jeg savner dem allerede det er noget skidt er det, og det er på trods af at jeg ved de ALLE får det fantastisk.

Vi har haft besøg af børn i alle aldre, og intet kyser de små bisser – men de kan kyse de små børn med deres skarpe tænder. Så HUSK godt med sjovt legetøj til afledning.

Vi har også været så heldige at flere hvalpekøbere fra sidste kuld, har lagt deres tur forbi for at hilse på de nye søskende, og mindes for 2 år siden da de hentede deres små vovser. Vi er så taknemmelige for stadig at have kontakt til tidligere hvalpekuld, noget vi håber også vil ske for dette kuld (også selv om Kennel mutter er til kontant 😉 ), husk det er kærligt ment, det er for at sikre det bedste liv for jer og vovsen de næste 12 år.

Vi ser nu frem til at møde jer alle igen så I kan få liv i huset og vi kan sidde med benene oppe og i ro og mag se lidt TV – hvis det stadig virker 😉

HUSK at købe rigeligt med RODALON og KØKKENRULLE i får brug for det.

Rodalon er bedst – da Ajax indeholder salmiak som forstærker lugten af urin – også selv om duften af blomster og Citrus i første omgang virker effektiv. 🙂

Vi er klar til at besvare spørgsmål – ring endelig.